• El projecte de la Diputació de València s’ha materialitzat a través de la creació d’un llibre i un audiovisual

  • Un viatge a través de la història de la mà dels artistes Bleda i Rosa, Carlos Marzal, Fernando Delgado i Vicente Gallego.

El 12 de juliol es va presentar el projecte «Elca. Feliz Vida». Una iniciativa de Presidència de la Diputació de València que es traduïx en una publicació i un audiovisual que recull la síntesi de l’univers de Francisco Brines.

El llibre «Elca. Feliz vida» reuneix treballs del poeta d’Oliva, així com articles dels poetes Carlos Marzal i Vicente Gallego i l’escriptor i periodista Fernando Delgado sobre la vida i el talent De Francisco Brines. A més, compta amb una selecció d’imatges dels artistes Bleda i Rosa, Premi Nacional de Fotografia, que il·lustren la icònica vila que va ser residència del poeta. L’audiovisual, dirigit per Juan Lagardera i produït per Ángela Pla, ofereix un viatge a través de la vida de Francisco Brines a través de la seua poesia, la seua llar i els paisatges que l’envolten.

La publicació serà difosa per la Diputació com a regal institucional i la peça audiovisual pot veure’s a través d’aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=XkAu85AJoHs&t=624s

 

Home 9 Noticia 9 «Elca. Feliz Vida»
COMPARTIR